Meny

Meny

Öppna förskolan Sjöbo

På Öppna förskolan träffas barn 0- dess att man börjar förskoleklass tillsammans med föräldrar eller annan vuxen för att leka, pyssla, läsa, sjunga och umgås. Öppna förskolan är en del av Familjecentralen Sjöbo.
På den här sidan kan du läsa om våra återkommande aktiviteter och öppettider. Ibland har vi också föreläsningar, utflykter eller andra aktiviteter, som du hittar i familjecentralens kalender.

Vi har sångsamling vid varje öppettillfälle. Färskt hembakt fika erbjuds till självkostnadspris. Verksamheten är kostnadsfri.

Du kan komma när du vill under våra öppettider och behöver inte anmäla dig. Du ansvarar för ditt eller dina barn och deltar själv i verksamheten. Välkommen! 

Aktiviteter

  • t 2018-09-27 09.30 Familjecentralen Sjöbo, Sjöbo Torggata 6

    Besök på öppna förskolan Tittut!

    Tittut! är den mobila förskolan som är fullastad med lek-och lärmaterial. Vi samlas klockan 9.30 och går tillsammans den korta promenaden till aktivitetslekplatsen.


  • t 2019-04-04 10.00 Familjecentralen Sjöbo, Sjöbo Torggata 6

    Matkassen

    Vi bjuder på smakprover och delar ut tygpåsar med goda recept. Dietisterna Julia och Tina ger tips och råd om goda matvanor. Ingen föranmälan krävs.

Småbarnsbibliotek med böcker på olika språk

Vi har ett litet småbarnsbibliotek med böcker på olika språk. Böckerna kan du läsa här men också låna med dig hem. Förutom barnböcker på svenska finns just nu även barnböcker på albanska, arabiska, bosniska, engelska, finska, franska, kinesiska, persiska, somaliska och spanska. Det finns även föräldrarlitteratur på svenska.

Bibliotekarie finns på öppna förskolan måndagar och onsdagar klockan  9.00-12.00 då sagostund erbjuds.

Babycafé

På onsdagar klockan 9.00-12.00 har vi babycafé, en mötesplats för föräldrar och de yngsta barnen mellan 0-1 år. Här kan du tillsammans med ditt barn skapa nya kontakter. Babycafét har en sångstund klockan  11.00.

Sagostund för barn 0-6 år

Vi läser, rimmar och ramsar tillsammans.
Måndagar klockan 10.00 och 14.00. Ingen föranmälan.

Sångstund

Vi sjunger tillsammans klockan 11.00, måndagar, onsdagar, torsdagar och fredagar.
Ingen föranmälan.

Rörelsestund

Vi rör på kroppen, måndagar och onsdagar klockan 15.00. Ingen föranmälan.

Babysaga för barn 0-1 år

Babybokprat, sång, rim och ramsor för barn som är mellan 0-1 år.
Onsdagar klockan 10.00.

p

Kontakt

Senast ändrad: 2019-02-21 13.31

Ändrad av:

Dela sidan: Öppna förskolan Sjöbo

g q n C

p

Kontakt