Meny

Meny

Stjärnklart

Restaurang Stjärnklart är den lilla restaurangen med de stora ambitionerna. Menyn varierar med årstiderna och innefattar såväl husmanskost som gourmetmat av högsta klass. Du kan välja mellan flera olika förrätter, huvudrätter och efterrätter.

Restaurangen är i regel öppen under lunchtid torsdag och fredag de flesta skoldagar. Exakta dagar och tider hittar du längre ner på sidan. Med tanke på restaurangens popularitet gör du klokt i att boka bord i förväg.

Det händer att vi någon gång per termin har öppet på kvällen och serverar en 4-5 rätters meny inklusive vinpaket. Till jul erbjuder vi en julinspirerad meny. Ibland får vi även nöjet att arbeta med lite större events såsom mässor, middagar och andra festligheter.

Restaurang Stjärnklart drivs av Almåsgymnasiet och är skolans utbildningsrestaurang. Här får skolans restaurangelever tillämpa sina kunskaper och färdigheter i såväl matlagning och uppläggning som dukning, serveringsteknik och gästservice.

Välkommen!

LADDA NER MENYPDF

Elev flamberar i köket

Öppettider:

Vi rekomenderar att ni bokar bord i god tid, vi kan ej garantera drop in-platser. Lunch går bra att boka med ankomst mellan kl 11.30-12.15. Restaurangen stänger sedan kl 14.00.

Vecka

Tisdag

Torsdag

Fredag

8

STÄNGT

Lunch

Lunch

9

STÄNGT

Lunch

Lunch

10

STÄNGT

Lunch

Lunch

11

STÄNGT

Lunch

Lunch

12

Lunch

Lunch

Lunch

13

?

STÄNGT

STÄNGT LÅNGFREDAG

14

STÄNGT PÅSKLOV

STÄNGT PÅSKLOV

STÄNGT PÅSKLOV

p

Kontakt

Vid fel på sidan kontakta:

Publicerad: 2016-12-07 16.18
Senast ändrad: 2018-02-20 14.29

Dela sidan: Stjärnklart

g q n C

p

Kontakt